Beleving en ervaring staan centraal in de vernieuwde Dag Jules!. Daardoor is Dag Jules! meer dan ooit een totaalmethode geworden. De nadruk ligt niet alleen meer op de taalontwikkeling maar evenzeer op de algemene ontwikkeling van peuters van tweeënhalf en drie jaar.

Ontdek alles over de nieuwe Dag Jules! »
bewegingsontwikkeling voor peuters

www.hupjules.be »


beeldend spelen en creëren met peuters

www.doenjules.be »


peuters spelen met poppen

www.kijkjules.be »Nieuwe kartonboekjes

Bij de 30 nieuwe en vernieuwde thema's van Dag Jules! hoort telkens een gloednieuw kartonboekje.

Ga verder »Prentenboeken

Jules groeit mee met zijn peutervriendjes...

Ga verder »Jules puzzels, spellen...

Leuke materialen voor thuis

Ga verder »Themamappen

Drie themamappen van elk tien thema's, vijfentwintig volledig herwerkte thema's, 5 splinternieuwe thema's en activiteiten, dertien nieuwe verhalen... De nieuwe Dag Jules! zit boordevol LEER-, LEES- en DOEpret!

Deel deze pagina op Facebook!     Tweet deze pagina!     Deel deze pagina op Google!

Elk thema bevat diverse activiteiten die in drie fasen worden aangeboden. Bij de focus worden de peuters via onthaal- en ontdekactiviteiten betrokken bij het thema. Bij de kern leren ze het verhaal van Jules kennen via preteaching en voorlezen. Daarna raken ze vertrouwd met het taalaanbod via activiteiten zoals spelen met woorden, taalspel (drama) of voorlezen via diverse vertelmaterialen (verteltheater, reuzenprentenboek, kartonboekje, animatiefilmpje).

Elke activiteit bevat begeleidingstips voor de leerkracht en specifieert waar de peuters aan werken: er wordt aandacht besteed aan ontwikkelingskansen op het vlak van wiskundige initiatie, techniek, natuur ontdekken, tijdsbegrip, ruimtelijke oriëntatie... Per thema is er ook een kijktheater DingDong! en een activiteit rond sociale vaardigheden uitgewerkt: Samen spelen, samen leven. De uitbreiding van het thema bevat ten slotte een muzische activiteit en een interactieve doeplaat.Themamap 1 (10 thema's, incl. Gebruikswijzer)  •  € 114,45
Themamap 2 (10 thema's, incl. Gebruikswijzer)  •  € 114,45
Themamap 3 (10 thema's, incl. Gebruikswijzer)  •  € 114,45


Deel deze pagina op Facebook!      Tweet deze pagina!      Deel deze pagina op Google!

© Uitgeverij Zwijsen
Rijnkaai 37 bus 9
2000 Antwerpen

Tel: 03 205 94 94
Servicelijn: 0800 94362
Fax: 03 205 94 99